Smakelijk, gezond en praktisch: dat is het motto van De Mobiele Keuken. Of het nu gaat om een verjaardag, een feest, een receptie of een gezellige avond met vrienden: DMK laat u genieten!

De Mobiele Keuken is een bijzondere formule. U bespreekt uw wensen met onze kok en samen zoeken we naar een perfecte invulling. Dat leidt niet alleen tot een vaak verrassende opzet, u zult ook verbaasd staan van de culinaire surprises die Jan Buska voor u en uw gasten klaarmaakt.

Jan combineert een brede kennis en ervaring als kok en organisator met een heldere visie op gezond en lekker eten. Met een maximum aan verse producten en een minimum aan bewerkingen bereikt hij tong- en oogstrelende smaakarrangementen. Een eenvoudig borrelhapje wordt daardoor puur genieten. Een barbecue is bij DMK in alle opzichten een feest!

De Mobiele Keuken is er voor particulieren, bedrijven en organisaties die op zoek zijn naar lekker, gezond en praktisch. Wij nemen u alle werk uit handen en zorgen voor de bijzondere ambiance die u alleen bereikt met uitgelezen spijs en drank!

Bent u nieuwsgierig geworden? Bel of mail ons voor een vrijblijvende afspraak.

Telefoon 045-5272240 of 0612722845    e-mail  info@demoke.nl